Strekkfilmmaskin

Velg en pakkemaskin som dekker dine behov

Velg en pakkemaskin som dekker dine behov

Det er ikke alltid like enkelt å velge en pakkemaskin som fungerer perfekt enten du ønsker å pakke produkter i poser, kartonger eller på pall. Her er noen tips til hva du bør tenke på dersom du skal hå til innkjøp av en ny pakkemaskin.

Dette bør du ta stilling til

Det finnes utallige måter å pakke ulike produkter på. For at du skal være sikker på at du får en maskin som passer ditt behov best mulig, bør du ta stilling til disse spørsmålene:

  • Hva slags produkter skal pakkes og hvordan? Pakker du i dag produktene i pose, kartong, på pall eller annet?
  • Har du mange ulike produkter som varierer i størrelse? Her er det viktig å tenke på produktenes bredde, lengde og vekt. Store variasjoner kan være utfordrende for pakkemaskinen. Våre pakkemaskiner kan skreddersys dersom du har et spesielt behov.
  • nsker du en maskin som pakker helautomatisk eller manuelt? Det finnes mange behov som skal dekkes ved innkjøp av en ny pakkemaskin. Store volum og mange produkter som skal pakkes, gjør det ofte lønnsomt å velge en helautomatisk pakkemaskin. Mange ønsker at en ny pakkemaskin skal gjøre operatørens oppgaver enklere. Tenk derfor gjennom operatørens arbeidsoppgaver og sikre en maskin som gir riktig ergonomisk arbeidsstilling. Dette er avgjørende for å skape en god arbeidsplass og friske og fornøyde medarbeidere.
  • Trenger du et komplett pakkesystem? Det er ikke alltid nok med en frittstående pakkemaskin. Flere pakker skal ut hver time og operatøren har helt enkelt ikke mer enn to hender. Plasseres maskinen i et større system, med for eksempel rullebaner, vil produksjonen flyte bedre av seg selv. Det frigjør de ansattes tid til viktigere oppgaver, som en maskin ikke kan løse.
  • nsker du logo på pakkene? Denne funksjonen er mulig å integrere i pakkemaskinen, slik at pakkene får din logo eller etikett på seg, men må bestilles og avtales på forhånd.

Jo mer informasjon du har om dine behov, når du skal gå til innkjøp av en ny pakkemaskin, jo bedre blir resultatet – Vi kan hjelpe deg med å finne en løsning!

Se våre maskiner her:

Service og vedlikehold av pakkemaskinen

Kjøper du en pakkemaskin fra Pall-Pack, garanterer vi at du får rask hjelp dersom noe skulle oppstå. Med vårt eget serviceteam og serviceavdeling har vi den kunnskapen som kreves for å kunne hjelpe deg på stedet, på telefon eller via e-post. Vi tilbyr også skreddersydde serviceavtaler som passer deres behov.

Vi garanterer en god pris, rask levering og ikke minst høy kvalitet. Med den riktige pakkemaskinen får du lavere driftskostnader, større effektivitet og en produksjon som ikke stopper opp. Vi har levert maskiner i mange år til alle typer bransjer og kan garantert finne den riktige løsningen for deg.

Ta kontakt med oss i dag!

Legg igjen en kommentar

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fyll inn riktig svar * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Strekkfilmmaskin

«Objektivt forum for pakketekniske løsninger og deling av erfaringer»

Mer i Strekkfilmmaskin

ITO_nille_6689_web

Effektiv vareflyt til 400 Nille-butikker

Pakkeeksperten Marked13. februar 2017
ito_sorlandschips_5217

Fremtidens snacksfabrikk hos Sørlandschips

Pakkeeksperten Marked22. november 2016
nille_palletering2

Video: 90 paller i timen for Nille

Pakkeeksperten Marked27. september 2016
Automatisert lager hos Gresvig.

Gresvig i teten med automatisert lager

Pakkeeksperten Marked30. mars 2016
Helautomatisk palletering

Helautomatisk palletering hos Aass Bryggeri

Pakkeeksperten Marked21. januar 2016
viklemaskin

Effektivitet ble HMS-positivt

Christian Hagen18. september 2015
Hvordan velge strekkfilm

Slik velger du riktig strekkfilm

Christian Hagen23. juli 2015
pakkemaskiner

Pakkemaskiner for krevende logistikk

Christian Hagen15. juni 2015
Banderolemaskin

Strekkfilmkostnadene ble redusert betydelig etter en grundig gjennomgang

Christian Hagen11. juni 2015